Terug naar overzicht

Diensten

TRANSPORT

Van de Kamp heeft inmiddels al meer dan 90 jaar ervaring met het transport, de distributie en de handling van meubels. Het bedrijf werkt veel in de Benelux, Groot Brittannië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Sinds jaren zijn Frankrijk, Groot-Brittannië en Scandinavië sterk opkomende markten. Voor de distributie in deze landen beschikt van Van de Kamp BV over een eigen netwerk van erkende meubelvervoerders. Een tweede specialisatie van Van de Kamp BV is het stukgoedtransport van en naar de Alpenlanden (Oostenrijk, Zwitserland en Italië).

LOGISTIEK

Van de Kamp BV is gehuisvest in een fraai, modern bedrijfspand in Druten. Hier heeft het de beschikking over een distributiecentrum van 6000 m2. vanuit dit DC biedt van Van de Kamp BV veel toegevoegde diensten voor onder meer grote inkoopcombinatie’s, logistiek advies, warehousing, voorraadbeheer, afhandeling retour-logistiek, etiketteren, facturatie en dergelijke. 

Toegevoegde waarde

Van de Kamp BV heeft een hoge afleveringsfrequentie en leveringsbetrouwbaarheid. De moderne vrachtwagens zijn specifiek uitgerust voor het vervoer van meubels. Ze zijn luchtgeveerd en voorzien van dubbele laadvloeren. Van de Kamp BV was overigens in de jaren zeventig al een van de eerste transportbedrijven die vrachtauto’s met een dubbele laadvloer introduceerde.

Korte lijnen

De medewerkers zijn betrokken en hebben veelal een lang dienstverband. De organisatiestructuur is plat en door de korte lijnen kan er snel en adequaat gereageerd worden op vragen van klanten en relaties. Internationaal transportbedrijf Van de Kamp BV is een professioneel bedrijf, maar heeft de goede eigenschappen en voordelen van een familiebedrijf behouden: betrokkenheid en service zijn de kernwaarden. Het bedrijf heeft met collega-vervoerders in heel Europa een goede relatie opgebouwd.

Historie en ontwikkeling

De basis voor het succes van Van de Kamp BV werd gelegd in 1930. In dat jaar startte Joep van de Kamp in Maasbommel een transportbedrijf voor vee, foerage en manden. In die tijd floreerde in het land van Maas en Waal naast de landbouw ook de mandenindustrie. Die manden werden vervaardigd uit teenhout, die langs de grienden groeide. Grote afzetmarkt in die tijd waren Duitsland en België en Joep van de Kamp was al snel een internationaal transportonderneming.

In de jaren zestig ging het bedrijf zich specialiseren in meubeltransport en dat bleek een juiste keuze: in 1963 waren er vier medewerkers in dienst en reed het transportbedrijf met vijf vrachtwagens. Anno 2009 werken er ruim tachtig mensen en heeft het bedrijf vijfenveertig trekkende eenheden.

Toekomst

Bij Internationaal Transportbedrijf  Van de Kamp staat de klant centraal.

Het bedrijf wil ook in de toekomst graag tegemoetkomen aan de wensen en eisen van haar klanten en richt zich erop om met de klant mee te groeien, waarbij nieuwe uitdagingen niet uit de weg worden gegaan.

 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!